Article View: adobe.reader
Article #391Re: License Question - Please Help
From: graffiti
Date: Tue, 17 Mar 2009 21:11
Date: Tue, 17 Mar 2009 21:11
3 lines
849 bytes
849 bytes
Sorry. We cross posted. So, if the file has the fonts embedded then yes, they can all view it on their machines. The only machines that need the license are the ones creating the PDF's.
Technical Details
Message-ID:
<59b83c0d.3@webcrossing.la2eafNXanI>Path:
arc1-ca.pugleaf.net!g2news2.google.com!news1.google.com!npeer03.iad.highwinds-media.com!news.highwinds-media.com!feed-me.highwinds-media.com!newshub.sdsu.edu!webcrossingReferences:
<59b83c0d.-1@webcrossing.la2eafNXanI>Show Full Headers
Complete Article Headers
X-Google-Thread: 10273d,76eb24a7dea37a79 X-Google-Attributes: gid10273d,domainid0,public,usenet X-Google-Language: ENGLISH,ASCII-7-bit From: graffiti <agdesignteam@gmail.com> Path: arc1-ca.pugleaf.net!g2news2.google.com!news1.google.com!npeer03.iad.highwinds-media.com!news.highwinds-media.com!feed-me.highwinds-media.com!newshub.sdsu.edu!webcrossing Newsgroups: adobe.reader Subject: Re: License Question - Please Help Message-ID: <59b83c0d.3@webcrossing.la2eafNXanI> Date: Tue, 17 Mar 2009 14:11:01 -0700 References: <59b83c0d.-1@webcrossing.la2eafNXanI> Lines: 5 MIME-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="ISO-8859-1" Content-Transfer-Encoding: 8bit