🚀 go-pugleaf

RetroBBS NetNews Server

Inspired by RockSolid Light RIP Retro Guy

Article View: adobe.reader
Article #393

Re: License Question - Please Help

#393
From: graffiti
Date: Tue, 17 Mar 2009 21:41
19 lines
1366 bytes

      Do you work for Adobe?




No. Just a fellow user. There are few and most of the time no Adobe employees in here.

      Is there a doc on Adobe's site that confirms what you have indicated.




Maybe but everything you need would be in your licensing agreement. As far as embedding it goes, it is allowed. That's one of the main reasons to use PDF is so people can "view" the fonts you use without installing them on their machine.

There ARE some (very few) fonts out there that won't allow embedding but you'll know it if you have them. To the best of my knowledge, Adobe allows embedding ALL the fonts that they sell.

For further information on your particular font, you'll want to contact the Adobe sales staff.
Technical Details
Message-ID: <59b83c0d.6@webcrossing.la2eafNXanI>
Path: arc1-ca.pugleaf.net!g2news1.google.com!news1.google.com!news.glorb.com!news2.glorb.com!news.glorb.com!newshub.sdsu.edu!webcrossing
References: <59b83c0d.-1@webcrossing.la2eafNXanI>

Show Full Headers
Complete Article Headers
X-Google-Thread: 10273d,76eb24a7dea37a79
X-Google-Attributes: gid10273d,domainid0,public,usenet
X-Google-Language: ENGLISH,ASCII-7-bit
From: graffiti <agdesignteam@gmail.com>
Path: arc1-ca.pugleaf.net!g2news1.google.com!news1.google.com!news.glorb.com!news2.glorb.com!news.glorb.com!newshub.sdsu.edu!webcrossing
Newsgroups: adobe.reader
Subject: Re: License Question - Please Help
Message-ID: <59b83c0d.6@webcrossing.la2eafNXanI>
Date: Tue, 17 Mar 2009 14:41:09 -0700
References: <59b83c0d.-1@webcrossing.la2eafNXanI>
Lines: 18
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="ISO-8859-1"
Content-Transfer-Encoding: 8bit