Article View: adobe.typography
Article #268Re: Question about PostScript compatibility with a PC
From: Herb
Date: Sat, 25 Oct 2008 18:55
Date: Sat, 25 Oct 2008 18:55
17 lines
1279 bytes
1279 bytes
Assuming you mean Type 1 fonts - (as opposed to Truetype) If it's an OpenType font, yes. Otherwise, no. They can be converted, subject to the licensing restrictions applicable to the particular font. Font families (multiple styles) aren't interpreted the same way, and may require internal renaming. Under Windows 9x/me/NT, Adobe Type Manager is also required for the use of Type 1 fonts (including Type 1 flavored opentype). Windows XP and Vista support Type 1 natively. - Herb
Technical Details
Message-ID:
<2B1C7DA94A543894F70C2FBF7DF463D0@in.webcrossing.la2eafNXanI>Path:
arc1-ca.pugleaf.net!g2news2.google.com!news2.google.com!newshub.sdsu.edu!feeder.erje.net!news4us.nl!webcrossingReferences:
<59b6d890.-1@webcrossing.la2eafNXanI>Show Full Headers
Complete Article Headers
X-Google-Thread: 1042b6,5025c5c4c580ff67 X-Google-Attributes: gid1042b6,domainid0,public,usenet X-Google-Language: ENGLISH,ASCII-7-bit From: Herb@adobeforums.com Newsgroups: adobe.typography Subject: Re: Question about PostScript compatibility with a PC Message-ID: <2B1C7DA94A543894F70C2FBF7DF463D0@in.webcrossing.la2eafNXanI> Date: Sat, 25 Oct 2008 11:55:29 -0700 References: <59b6d890.-1@webcrossing.la2eafNXanI> Lines: 17 User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.2) Gecko/20040804 Netscape/7.2 (ax) X-Accept-Language: en-us, en MIME-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="ISO-8859-1" Content-Transfer-Encoding: 8bit Path: arc1-ca.pugleaf.net!g2news2.google.com!news2.google.com!newshub.sdsu.edu!feeder.erje.net!news4us.nl!webcrossing