Article View: borland.public.jbuilder.java.api
Article #3403Newbie - Question...
From: Chris
Date: Tue, 27 Jan 1998 00:00
Date: Tue, 27 Jan 1998 00:00
18 lines
925 bytes
925 bytes
Hello- Right now I am working with Netscape 4.03/and the JDK1.1 patch... I have an html page with some embedded javascript. Within the javascript, I declare some arrays. My Question is: If it is possible, how do I refer to these arrays from within a Java applet that I created with JBuilder? I thought about writing the arrays out to a "temp" file or sonething, but I don't think applets will let me do that. Any help is appreciated! Thanks- Chris <csuttl@acxiom.com>
Technical Details
Message-ID:
<6al36t$s968@forums.borland.com>Path:
arc1-ca.pugleaf.net!unknown!not-for-mailShow Full Headers
Complete Article Headers
X-Google-Language: ENGLISH,ASCII-7-bit X-Google-Thread: 1089d0,4853154ab89cf45f,start X-Google-Attributes: gid1089d0,public From: csuttl@acxiom.com (Chris) Subject: Newbie - Question... Date: 1998/01/27 Message-ID: <6al36t$s968@forums.borland.com> X-Deja-AN: 319708556 Mime-Version: 1.0 Content-Type: Text/Plain; charset=US-ASCII Organization: Acxiom Corporation Newsgroups: borland.public.jbuilder.java.api