Article View: ca.firearms
Article #662Blank-firing Replica Question
From: JCarter677
Date: Wed, 14 Mar 2001 14:22
Date: Wed, 14 Mar 2001 14:22
2 lines
779 bytes
779 bytes
Does anyone know the law regarding sale, purchase and ownership of blank-firing replicas in CA? Thanks.
Technical Details
Message-ID:
<20010314092230.00613.00001125@ng-cd1.aol.com>Path:
arc1-ca.pugleaf.net!supernews.google.com!sn-xit-03!supernews.com!news-out.usenetserver.com!news-out-sjo.usenetserver.com!europa.netcrusader.net!208.184.7.66!newsfeed.skycache.com!Cidera!portc03.blue.aol.com!audrey05.news.aol.com!not-for-mailShow Full Headers
Complete Article Headers
X-Google-Language: ENGLISH,ASCII-7-bit X-Google-Thread: 10a039,1c0af3530a66aa09,start X-Google-Attributes: gid10a039,public X-Google-ArrivalTime: 2001-03-14 06:28:05 PST Path: arc1-ca.pugleaf.net!supernews.google.com!sn-xit-03!supernews.com!news-out.usenetserver.com!news-out-sjo.usenetserver.com!europa.netcrusader.net!208.184.7.66!newsfeed.skycache.com!Cidera!portc03.blue.aol.com!audrey05.news.aol.com!not-for-mail Lines: 2 X-Admin: news@aol.com From: jcarter677@aol.com (JCarter677) Newsgroups: ca.firearms Date: 14 Mar 2001 14:22:30 GMT Organization: AOL http://www.aol.com Subject: Blank-firing Replica Question Message-ID: <20010314092230.00613.00001125@ng-cd1.aol.com>