Article View: comp.lang.postscript
Article #3676Question about UniqueID values for user-defined fonts.
From: Piyush Jain [ext 250]
Date: Tue, 13 Nov 1990 21:52
Date: Tue, 13 Nov 1990 21:52
17 lines
712 bytes
712 bytes
Red Book: Section 5.3: Page 96 says: "........................ Each FONTTYPE has its own independent space of UNIQUEID values." (i.e., within the super-range of 0 to 16777215.) Does anyone in PostScriptLand know the range of valid UniqueID values for Type 3 fonts? This is not documented in the Red Book. -- Piyush Jain piyush@applix.com
Technical Details
Message-ID:
<1090@applix.com>Path:
arc1-ca.pugleaf.net!utzoo!utgpu!news-server.csri.toronto.edu!cs.utexas.edu!uunet!applix!piyushShow Full Headers
Complete Article Headers
Path: arc1-ca.pugleaf.net!utzoo!utgpu!news-server.csri.toronto.edu!cs.utexas.edu!uunet!applix!piyush From: piyush@applix.com (Piyush Jain [ext 250]) Newsgroups: comp.lang.postscript Subject: Question about UniqueID values for user-defined fonts. Message-ID: <1090@applix.com> Date: 13 Nov 90 21:52:52 GMT Organization: APPLiX Inc., Westboro, MA Lines: 17