Article View: comp.lang.postscript
Article #3732Re: Question about UniqueID values for user-defined fonts.
From: C.E. Thompson
Date: Mon, 19 Nov 1990 18:02
Date: Mon, 19 Nov 1990 18:02
29 lines
1419 bytes
1419 bytes
In article <1090@applix.com> piyush@applix.com (Piyush Jain [ext 250]) writes: > >Red Book: Section 5.3: Page 96 says: (Page 92 in my copy) > > "........................ Each FONTTYPE has its own > independent space of UNIQUEID values." > >(i.e., within the super-range of 0 to 16777215.) > I don't think that your exegesis can be supported by the text. The range is 0 to 16777215 for each FontType, separately. That is, fonts with different FontType need not have different UniqueID in order for font cache integrity to be maintained. > >Does anyone in PostScriptLand know the range of valid UniqueID values >for Type 3 fonts? This is not documented in the Red Book. > In my reading, the range is 0 to 16777215 and this fact is documented in the section you just quoted. Chris Thompson JANET: cet1@uk.ac.cam.phx Internet: cet1%phx.cam.ac.uk@nsfnet-relay.ac.uk
Technical Details
Message-ID:
<1990Nov19.180259.2099@cl.cam.ac.uk>Path:
arc1-ca.pugleaf.net!utzoo!utgpu!watserv1!watmath!att!att!linac!pacific.mps.ohio-state.edu!zaphod.mps.ohio-state.edu!uakari.primate.wisc.edu!crdgw1!uunet!mcsun!ukc!cam-cl!newsReferences:
<1090@applix.com>Show Full Headers
Complete Article Headers
Path: arc1-ca.pugleaf.net!utzoo!utgpu!watserv1!watmath!att!att!linac!pacific.mps.ohio-state.edu!zaphod.mps.ohio-state.edu!uakari.primate.wisc.edu!crdgw1!uunet!mcsun!ukc!cam-cl!news From: cet1@cl.cam.ac.uk (C.E. Thompson) Newsgroups: comp.lang.postscript Subject: Re: Question about UniqueID values for user-defined fonts. Message-ID: <1990Nov19.180259.2099@cl.cam.ac.uk> Date: 19 Nov 90 18:02:59 GMT References: <1090@applix.com> Reply-To: cet1@cl.cam.ac.uk (C.E. Thompson) Organization: U of Cambridge Comp Lab, UK Lines: 29