🚀 go-pugleaf

RetroBBS NetNews Server

Inspired by RockSolid Light RIP Retro Guy

Article View: comp.mail.mime
Article #89

Re: Using MIME without extra mail headers

#89
From: Jerry Sweet
Date: Fri, 08 Jan 1993 23:32
7 lines
886 bytes
> Is there any convention for transmitting MIME messages if extra
> mail headers (Content-Type etc.) cannot be used for one reason or
> another?

I don't think there's a convention, but as a work-around you could use
RFC 934 encapsulation of the MIME message and invite the recipient to
burst out the MIME message...
Technical Details
Message-ID: <C0K6pL.AMJ@irvine.com>
Path: arc1-ca.pugleaf.net!sparky!uunet!wupost!usc!news.cerf.net!shrike.irvine.com!jsweet

Show Full Headers
Complete Article Headers
Newsgroups: comp.mail.mime
Path: arc1-ca.pugleaf.net!sparky!uunet!wupost!usc!news.cerf.net!shrike.irvine.com!jsweet
From: jsweet@irvine.com (Jerry Sweet)
Subject: Re: Using MIME without extra mail headers 
In-Reply-To: Article from Alasdair Grant on Thu, 07 Jan 1993 19:18:10 +0000.
             <1993Jan7.191810.1857@infodev.cam.ac.uk> 
Sender: usenet@irvine.com (News Administration)
Organization: Irvine Compiler Corp., Irvine, California, USA
Date: Fri, 8 Jan 1993 23:32:09 GMT
To: ag129@cus.cam.ac.uk (Alasdair Grant)
Message-ID: <C0K6pL.AMJ@irvine.com>
Lines: 7