🚀 go-pugleaf

RetroBBS NetNews Server

Inspired by RockSolid Light RIP Retro Guy

Article View: comp.patents
Article #125

[REQUEST} Question on IEEE copyright

#125
From: Matthew Maa
Date: Mon, 18 Jan 1993 07:21
17 lines
1142 bytes
I got a question on IEEE copyright form.  Say, an IEEE sponsored conferece
accepts a paper for poster presentation and publishes only the abstract
of the paper in the conference proceedings.  When the author sign off
the IEEE copyright form, is it the copyright of the whole paper or just
the copyright of the published abstract gets transferred to IEEE?

Thanks. 

Matthew Maa
maa@edsdrd.eds.com 

[mod- this all depends on what the form says. In most countries, you
have to actually agree to assign the copyright for it to be actually
assigned (apart from some employee-employer situation. If the form
stipulates that you agree to assign the copyright then it is assigned,
otherwise I doubt that you are assinging it.
]
Technical Details
Message-ID: <1993Jan26.081204.14336@cs.su.oz.au>
Path: arc1-ca.pugleaf.net!sparky!uunet!munnari.oz.au!metro!basser.cs.su.oz.au!news

Show Full Headers
Complete Article Headers
Newsgroups: comp.patents
Path: arc1-ca.pugleaf.net!sparky!uunet!munnari.oz.au!metro!basser.cs.su.oz.au!news
From: maa@edsdrd.eds.com (Matthew Maa)
Subject: [REQUEST} Question on IEEE copyright
Organization: EDS R&D
Date: Mon, 18 Jan 1993 07:21:24 GMT
Approved: patents@cs.su.oz.au
Message-ID: <1993Jan26.081204.14336@cs.su.oz.au>
Lines: 10
Sender: news@cs.su.oz.au (News)
Nntp-Posting-Host: maths7.mth.msu.edu