🚀 go-pugleaf

RetroBBS NetNews Server

Inspired by RockSolid Light RIP Retro Guy

Article View: comp.protocols.ibm
Article #985

SDLC Point-to-Point Full Duplex

#985
From: Marigowda Divya
Date: Tue, 15 Dec 1992 12:40
25 lines
1239 bytes
This is regarding SDLC Point-to-Point Full Duplex.  Question is,
if the primary sends a Poll (eg: RR-P) followed by
couple of I-frames, should the secondary stick with the original
Nr (at the time the poll was received), or should it keep updating
the Nr;  correspondingly, should the primary do the same?

If this were to be true, then isn't it possible, that within one
POLL/FINAL exchange, any number of I-frames can be exchanged
between the Primary and the Secondary.

Could someone give an explanation; or point to some document with
these details.  The IBM SDLC document, simply has one scenario
regarding the Point-to-Point Full Duplex operation, without any
detailed discussion.

Thanks in advance.

Cheers,
divya

--------------------------------------------------------------
Marigowda Divya  (mdivya@world.std.com)
GSOFT

 
Technical Details
Message-ID: <BzAwJq.9nM@world.std.com>
Path: arc1-ca.pugleaf.net!sparky!uunet!world!mdivya

Show Full Headers
Complete Article Headers
Newsgroups: comp.protocols.ibm
Path: arc1-ca.pugleaf.net!sparky!uunet!world!mdivya
From: mdivya@world.std.com (Marigowda Divya)
Subject: SDLC Point-to-Point Full Duplex
Message-ID: <BzAwJq.9nM@world.std.com>
Summary: question regarding SDLC Point-to-Point Full Duplex
Keywords: SDLC
Organization: The World Public Access UNIX, Brookline, MA
Date: Tue, 15 Dec 1992 12:40:36 GMT
Lines: 25