Article View: comp.protocols.iso
Article #1263Question about the SET construct of ASN.1
From: Jacob Palme DSV
Date: Sun, 27 Dec 1992 08:41
Date: Sun, 27 Dec 1992 08:41
13 lines
902 bytes
902 bytes
I have a question about the SET construct in ASN.1. I know that the SET construct allows the agent which encodes in ASN.1 to put the elements in arbitrary order. My question is: Does this mean that the order of the element is totally insignificant, and that the construct might be unpacked and packet with a different order of the elements during transmission? Or can one assume that the order in which the elements were coded by the encoding agent will be preserved when the deconding agent unpacks the ASN.1 structure?
Technical Details
Message-ID:
<223791*jpalme@su-kom.dsv.su.se>Path:
arc1-ca.pugleaf.net!sparky!uunet!spool.mu.edu!think.com!enterpoop.mit.edu!eru.mt.luth.se!lunic!sunic!sics.se!vall!news-mail-gatewayShow Full Headers
Complete Article Headers
Path: arc1-ca.pugleaf.net!sparky!uunet!spool.mu.edu!think.com!enterpoop.mit.edu!eru.mt.luth.se!lunic!sunic!sics.se!vall!news-mail-gateway From: jpalme@dsv.SU.SE (Jacob Palme DSV) Newsgroups: comp.protocols.iso Subject: Question about the SET construct of ASN.1 Message-ID: <223791*jpalme@su-kom.dsv.su.se> Date: 27 Dec 92 08:41:06 GMT Sender: daemon@vall.dsv.su.se Lines: 13