Article View: comp.std.c++
Article #1289Re: Question about sizeof in C/C++.
From: Larry Jones
Date: Thu, 17 Dec 1992 22:30
Date: Thu, 17 Dec 1992 22:30
10 lines
809 bytes
809 bytes
In article <wwJXVB3w164w@amfent.Gwinnett.COM>, amf@amfent.Gwinnett.COM (Andy Feibus) writes: > Different compilers see &ps[k] > differently; use parentheses to clarify: &(ps[k]). Anything that sees &ps[k] as being different than &(ps[k]) is *NOT* a C compiler. ---- Larry Jones, SDRC, 2000 Eastman Dr., Milford, OH 45150-2789 513-576-2070 larry.jones@sdrc.com or ...uunet!sdrc!larry.jones I think we need to change the rules. -- Calvin
Technical Details
Message-ID:
<2410@sdrc.COM>Path:
arc1-ca.pugleaf.net!sparky!uunet!sdrc!thor!scjonesReferences:
<jamesc.724544278@bart> <wwJXVB3w164w@amfent.Gwinnett.COM>Show Full Headers
Complete Article Headers
Path: arc1-ca.pugleaf.net!sparky!uunet!sdrc!thor!scjones From: scjones@thor.sdrc.com (Larry Jones) Newsgroups: comp.std.c++,comp.std.c Subject: Re: Question about sizeof in C/C++. Message-ID: <2410@sdrc.COM> Date: 17 Dec 92 22:30:23 GMT References: <jamesc.724544278@bart> <wwJXVB3w164w@amfent.Gwinnett.COM> Sender: news@sdrc.COM Followup-To: comp.std.c++ Lines: 10