🚀 go-pugleaf

RetroBBS NetNews Server

Inspired by RockSolid Light RIP Retro Guy

Article View: comp.std.c++
Article #2382

Q: Items in associative containers need == and < ?

#2382
From: Marian Hellema
Date: Wed, 01 Nov 1995 18:36
22 lines
1181 bytes
I am using ObjectSpace's STL<Toolkit>. 
The ObjectSpace documentation states:
"All the items that are stored in associative containers must be
comparable using == and <"

I have not been able to find a confirmation for this rule in the
standard working paper. Can someone clear this up for me?

Thanks,
Marian
-- 
----------------------------------------------------------------------
Marian Hellema            AT Computing, UNIX training and consultancy
email: marian@atcmp.nl    P.O. Box 1428, 6501 BK Nijmegen
phone: +31 24 3527225     the Netherlands


---
[ comp.std.c++ is moderated.  Submission address: std-c++@ncar.ucar.edu.
  Contact address: std-c++-request@ncar.ucar.edu.  The moderation policy
  is summarized in http://dogbert.lbl.gov/~matt/std-c++/policy.html. ]
Technical Details
Message-ID: <477o7e$5pd@info.uci.kun.nl>
Path: arc1-ca.pugleaf.net!128.32.155.1!matt

Show Full Headers
Complete Article Headers
Path: arc1-ca.pugleaf.net!128.32.155.1!matt
From: Marian Hellema <marian@atcmp.nl>
Newsgroups: comp.std.c++
Subject: Q: Items in associative containers need == and < ?
Date: 01 Nov 1995 18:36:48 GMT
Organization: AT Computing, Nijmegen, the Netherlands
Approved: matt@physics10.Berkeley.EDU (Matt Austern)
Message-ID: <477o7e$5pd@info.uci.kun.nl>
NNTP-Posting-Host: physics10.berkeley.edu