🚀 go-pugleaf

RetroBBS NetNews Server

Inspired by RockSolid Light RIP Retro Guy

Article View: comp.std.c++
Article #60

volatile and redefinitions

#60
From: Joe Fasano
Date: Tue, 04 Aug 1992 22:18
18 lines
799 bytes
Question:
If 2 declarations (not definitions) differ only by the
type specifier volatile, is this considered an illegal redefinition
( illegal in ANSI C) ?

extern int i;
extern volatile int i;

joe@veritas.com





-- 
	-------------------------------------------------------------
	joe			ARPAnet:  veritas!joe@apple.com
	joe@veritas.com		UUCPnet:  {apple,pyramid}!veritas!joe
Technical Details
Message-ID: <1992Aug04.221841.9370@Veritas.COM>
Path: arc1-ca.pugleaf.net!sparky!uunet!convex!darwin.sura.net!mips!swrinde!elroy.jpl.nasa.gov!ames!sun-barr!olivea!veritas!joe

Show Full Headers
Complete Article Headers
Path: arc1-ca.pugleaf.net!sparky!uunet!convex!darwin.sura.net!mips!swrinde!elroy.jpl.nasa.gov!ames!sun-barr!olivea!veritas!joe
From: joe@Veritas.COM (Joe Fasano)
Newsgroups: comp.std.c++
Subject: volatile and redefinitions
Keywords: volatile
Message-ID: <1992Aug04.221841.9370@Veritas.COM>
Date: 4 Aug 92 22:18:41 GMT
Sender: joe@veritas.com
Distribution: comp.std.c++
Organization: VERITAS Software
Lines: 18