Article View: comp.std.c++
Article #62Re: legal declarations?
From: Steve Clamage
Date: Sat, 08 Aug 1992 20:26
Date: Sat, 08 Aug 1992 20:26
15 lines
699 bytes
699 bytes
Daniel.Edelson@inria.fr (Daniel R. Edelson) writes: >Is "char char c;" a legal declaration? >Is there language in the draft standard >that prohibits "char int c;"? ARM section 7.1.6, p 108: "[except for adding const and/or volatile], at most one type-specifier may be given in a declaration." -- Steve Clamage, TauMetric Corp, steve@taumet.com Vice Chair, ANSI C++ Committee, X3J16
Technical Details
Message-ID:
<1992Aug8.202657.3072@taumet.com>Path:
arc1-ca.pugleaf.net!sparky!uunet!taumet!steveReferences:
<4054@seti.UUCP>Show Full Headers
Complete Article Headers
Newsgroups: comp.std.c++ Path: arc1-ca.pugleaf.net!sparky!uunet!taumet!steve From: steve@taumet.com (Steve Clamage) Subject: Re: legal declarations? Message-ID: <1992Aug8.202657.3072@taumet.com> Organization: TauMetric Corporation References: <4054@seti.UUCP> Date: Sat, 8 Aug 1992 20:26:57 GMT Lines: 15