🚀 go-pugleaf

RetroBBS NetNews Server

Inspired by RockSolid Light RIP Retro Guy

Article View: comp.std.c++
Article #762

Bitfields in unions?

#762
From: Ron Guilmette
Date: Mon, 17 Dec 1990 22:13
8 lines
731 bytes
Are bit-fields allowed in unions in C++?

If so, then why does cfront reject them?

If not, then why isn't this restriction listed in the appropriate part
of the Annotated C++ Reference Manual (which describes unions) and
also in the section (in chapter 18) describing incompatabilities with
ANSI C?
Technical Details
Message-ID: <3029@lupine.NCD.COM>
Path: arc1-ca.pugleaf.net!utzoo!mnetor!tmsoft!torsqnt!news-server.csri.toronto.edu!cs.utexas.edu!sdd.hp.com!elroy.jpl.nasa.gov!ames!amdahl!pyramid!decwrl!infopiz!lupine!lupine.ncd.com

Show Full Headers
Complete Article Headers
Path: arc1-ca.pugleaf.net!utzoo!mnetor!tmsoft!torsqnt!news-server.csri.toronto.edu!cs.utexas.edu!sdd.hp.com!elroy.jpl.nasa.gov!ames!amdahl!pyramid!decwrl!infopiz!lupine!lupine.ncd.com
From: rfg@lupine.ncd.com (Ron Guilmette)
Newsgroups: comp.std.c++
Subject: Bitfields in unions?
Message-ID: <3029@lupine.NCD.COM>
Date: 17 Dec 90 22:13:39 GMT
Sender: rfg@NCD.COM
Organization: Network Computing Devices, Inc., Mt. View, CA
Lines: 8