Article View: comp.std.c++
Article #983Re: protected != public-to-derived
From: Jim ADCOCK
Date: Tue, 26 Mar 1991 19:48
Date: Tue, 26 Mar 1991 19:48
5 lines
654 bytes
654 bytes
In article <1991Mar19.165333.23908@asc.slb.com> wkd@asc.slb.com (Bill Duttweiler) writes: |Is it illegal to call a protected member function on an instance other |than 'this'? See ARM section 11.5
Technical Details
Message-ID:
<71538@microsoft.UUCP>Path:
arc1-ca.pugleaf.net!utzoo!utgpu!news-server.csri.toronto.edu!rpi!zaphod.mps.ohio-state.edu!swrinde!cs.utexas.edu!uunet!microsoft!jimadReferences:
<1991Mar19.165333.23908@asc.slb.com>Show Full Headers
Complete Article Headers
Path: arc1-ca.pugleaf.net!utzoo!utgpu!news-server.csri.toronto.edu!rpi!zaphod.mps.ohio-state.edu!swrinde!cs.utexas.edu!uunet!microsoft!jimad From: jimad@microsoft.UUCP (Jim ADCOCK) Newsgroups: comp.std.c++ Subject: Re: protected != public-to-derived Message-ID: <71538@microsoft.UUCP> Date: 26 Mar 91 19:48:12 GMT References: <1991Mar19.165333.23908@asc.slb.com> Reply-To: jimad@microsoft.UUCP (Jim ADCOCK) Organization: Microsoft Corp., Redmond WA Lines: 5