🚀 go-pugleaf

RetroBBS NetNews Server

Inspired by RockSolid Light RIP Retro Guy

1 total messages Started by Don Cameron Mon, 25 Mar 1996 17:59
Can a type be defined in a catch argument?
#3802
Author: Don Cameron
Date: Mon, 25 Mar 1996 17:59
33 lines
1845 bytes
Is the following legal?

   try {
	// ...
   }
   catch ( class X { // ... } y )
   {
	// ...
   }

This would seem to be nonsensical (how can a thrown object's type
match X according to the throw/catch matching rules?), but I can't find
where it's disallowed by the Jan. 96 WP, either in the grammar or in
Section 15.

15.4.6 on exception specifications states

   Types shall not be defined in exception-specifications.

Isn't a similar restriction needed for exception-declarations (i.e.,
catch arguments)?

-----------------------------------------------------------------------------
Don Cameron            dcc@cup.hp.com | you are in a maze of twisty little
HP Calif. Language Lab Cupertino, CA  | assembly instructions, all alike
-----------------------------------------------------------------------------
---
[ comp.std.c++ is moderated.  To submit articles: Try just posting with your 
                newsreader.  If that fails, use mailto:std-c++@ncar.ucar.edu
  comp.std.c++ FAQ: http://reality.sgi.com/austern/std-c++/faq.html
  Moderation policy: http://reality.sgi.com/austern/std-c++/policy.html
  Comments? mailto:std-c++-request@ncar.ucar.edu 
]
Thread Navigation

This is a paginated view of messages in the thread with full content displayed inline.

Messages are displayed in chronological order, with the original post highlighted in green.

Use pagination controls to navigate through all messages in large threads.

Back to All Threads