Article View: comp.std.c
Article #1What is the value of `(unsigned) -1' ??
From: Ronald F. Guilmette
Date: Tue, 27 Oct 1992 07:17
Date: Tue, 27 Oct 1992 07:17
17 lines
1056 bytes
1056 bytes
The Subject line say it all. I've read section 3.2.1.2 and it appears that
the authors of the ANSI/ISO C standard went out of their way to define
the value of every conceivable arithmetic conversion *except* the conversion
of a negative signed integral value to an unsigned integral value of the
same size.
If anyone has evidence to the contrary, please share it. (Please don't
provide opinions... provide citations instead. Thanks.)
--
// Ron ("Loose Cannon") Guilmette
// uucp: ...uunet!lupine!segfault!rfg
// New new motto: Quality control is a state of mind.
// misc.forsale.computers ad, circa 2007:
// Used Cray wrist watch for sale; 25 bucks or best offer.
Technical Details
Message-ID:
<1992Oct27.071744.4871@netcom.com>Path:
arc1-ca.pugleaf.net!sparky!uunet!spool.mu.edu!umn.edu!csus.edu!netcom.com!rfgShow Full Headers
Complete Article Headers
Newsgroups: comp.std.c Path: arc1-ca.pugleaf.net!sparky!uunet!spool.mu.edu!umn.edu!csus.edu!netcom.com!rfg From: rfg@netcom.com (Ronald F. Guilmette) Subject: What is the value of `(unsigned) -1' ?? Message-ID: <1992Oct27.071744.4871@netcom.com> Organization: Netcom - Online Communication Services (408 241-9760 guest) Date: Tue, 27 Oct 1992 07:17:44 GMT Lines: 17