Article View: comp.std.c
Article #1271Re: Line length (was Re: "Broken" compilers)
From: Doug Gwyn
Date: Mon, 07 May 1990 16:40
Date: Mon, 07 May 1990 16:40
15 lines
1220 bytes
1220 bytes
In article <1645@tkou02.enet.dec.com> diamond@tkou02.enet.dec.com (diamond@tkovoa) writes: >In Phase 3, "... decomposed into preprocessing tokens ... New-line >characters are retained." So logical lines exist even after >tokenizing. But there is no meaningful measure of line length (# of characters in a source line) at that point, because one has tokens, not characters in the original sense. >These rules were not overridden by an example (half-sarcasm >here), and no one has quoted an official interpretation. Nobody had properly requested an official interpretation of this, as of the last X3J11 meeting in March 1990. If you care about this, you should send in your request to CBEMA X3.
Technical Details
Message-ID:
<12790@smoke.BRL.MIL>Path:
arc1-ca.pugleaf.net!utzoo!utgpu!news-server.csri.toronto.edu!clyde.concordia.ca!uunet!cs.utexas.edu!wuarchive!udel!haven!ncifcrf!nlm-mcs!adm!smoke!gwynReferences:
<1990Apr25.165602.974@craycos.com> <1626@tkou02.enet.dec.com> <1374@sdrc.UUCP> <1645@tkou02.enet.dec.com>Show Full Headers
Complete Article Headers
Path: arc1-ca.pugleaf.net!utzoo!utgpu!news-server.csri.toronto.edu!clyde.concordia.ca!uunet!cs.utexas.edu!wuarchive!udel!haven!ncifcrf!nlm-mcs!adm!smoke!gwyn From: gwyn@smoke.BRL.MIL (Doug Gwyn) Newsgroups: comp.std.c Subject: Re: Line length (was Re: "Broken" compilers) Message-ID: <12790@smoke.BRL.MIL> Date: 7 May 90 16:40:26 GMT References: <1990Apr25.165602.974@craycos.com> <1626@tkou02.enet.dec.com> <1374@sdrc.UUCP> <1645@tkou02.enet.dec.com> Organization: U.S. Army Ballistic Research Laboratory Lines: 15