Article View: comp.std.c
Article #1604Re: constant expressions
From: Doug Gwyn
Date: Thu, 16 Aug 1990 14:01
Date: Thu, 16 Aug 1990 14:01
6 lines
728 bytes
728 bytes
In article <1924@tkou02.enet.dec.com> diamond@tkou02.enet.dec.com (diamond@tkovoa) writes: >Yes, on this we agree -- but it is still a guess. It's not a guess, it's a requirement of the standard. If you don't believe me send in a request for a formal interpretation and we'll tell you officially.
Technical Details
Message-ID:
<13599@smoke.BRL.MIL>Path:
arc1-ca.pugleaf.net!utzoo!utgpu!news-server.csri.toronto.edu!rutgers!cs.utexas.edu!yale!cmcl2!adm!smoke!gwynReferences:
<1923@tkou02.enet.dec.com> <13555@smoke.BRL.MIL> <1924@tkou02.enet.dec.com>Show Full Headers
Complete Article Headers
Path: arc1-ca.pugleaf.net!utzoo!utgpu!news-server.csri.toronto.edu!rutgers!cs.utexas.edu!yale!cmcl2!adm!smoke!gwyn From: gwyn@smoke.BRL.MIL (Doug Gwyn) Newsgroups: comp.std.c Subject: Re: constant expressions Message-ID: <13599@smoke.BRL.MIL> Date: 16 Aug 90 14:01:22 GMT References: <1923@tkou02.enet.dec.com> <13555@smoke.BRL.MIL> <1924@tkou02.enet.dec.com> Organization: U.S. Army Ballistic Research Laboratory, APG, MD. Lines: 6