Article View: comp.std.c
Article #2562Re: 3.7 constraints and 3.7.2 semantics
From: Doug Gwyn
Date: Tue, 19 Mar 1991 05:26
Date: Tue, 19 Mar 1991 05:26
7 lines
849 bytes
849 bytes
In article <5450@mcrware.UUCP> jejones@mcrware.UUCP (James Jones) writes: >Does p.82, lines 13-15, imply that the following is not standard conforming, >or does p.84, lines 31-34, provide an escape hatch? I don't understand your question -- it's not an "escape hatch", it's an essential specification that says the declaration in your example really is a definition.
Technical Details
Message-ID:
<15513@smoke.brl.mil>Path:
arc1-ca.pugleaf.net!utzoo!utgpu!news-server.csri.toronto.edu!rpi!usc!cs.utexas.edu!uwm.edu!linac,att!emory!gatech!udel!haven!adm!smoke!gwynReferences:
<5450@mcrware.UUCP>Show Full Headers
Complete Article Headers
Path: arc1-ca.pugleaf.net!utzoo!utgpu!news-server.csri.toronto.edu!rpi!usc!cs.utexas.edu!uwm.edu!linac,att!emory!gatech!udel!haven!adm!smoke!gwyn From: gwyn@smoke.brl.mil (Doug Gwyn) Newsgroups: comp.std.c Subject: Re: 3.7 constraints and 3.7.2 semantics Keywords: external/tentative definitions, internal linkage Message-ID: <15513@smoke.brl.mil> Date: 19 Mar 91 05:26:53 GMT References: <5450@mcrware.UUCP> Organization: U.S. Army Ballistic Research Laboratory, APG, MD. Lines: 7