Article View: comp.std.c
Article #2792Re: #error
From: Doug Gwyn
Date: Mon, 22 Apr 1991 18:12
Date: Mon, 22 Apr 1991 18:12
12 lines
868 bytes
868 bytes
In article <14793@darkstar.ucsc.edu> daniel@terra.ucsc.edu (Daniel Edelson) writes: >Therefore, a strictly conforming program may contain #error. Yes. >The question is: must a conforming implementation "successfully >translate" any strictly conforming program? The exact requirement is that stated in section 1.7 of ANS X3.159-1989. Note that encountering of an #error directive does not halt translation; it merely generates a diagnostic message.
Technical Details
Message-ID:
<15939@smoke.brl.mil>Path:
arc1-ca.pugleaf.net!utzoo!utgpu!news-server.csri.toronto.edu!cs.utexas.edu!sdd.hp.com!swrinde!zaphod.mps.ohio-state.edu!rpi!uupsi!cmcl2!adm!smoke!gwynReferences:
<14793@darkstar.ucsc.edu>Show Full Headers
Complete Article Headers
Path: arc1-ca.pugleaf.net!utzoo!utgpu!news-server.csri.toronto.edu!cs.utexas.edu!sdd.hp.com!swrinde!zaphod.mps.ohio-state.edu!rpi!uupsi!cmcl2!adm!smoke!gwyn From: gwyn@smoke.brl.mil (Doug Gwyn) Newsgroups: comp.std.c Subject: Re: #error Message-ID: <15939@smoke.brl.mil> Date: 22 Apr 91 18:12:18 GMT References: <14793@darkstar.ucsc.edu> Organization: U.S. Army Ballistic Research Laboratory, APG, MD. Lines: 12