Article View: comp.std.c
Article #3111Re: Non-Portable pointer assignment?
From: Doug Gwyn
Date: Sat, 08 Jun 1991 03:37
Date: Sat, 08 Jun 1991 03:37
10 lines
1145 bytes
1145 bytes
In article <1991Jun7.161752.9625@zoo.toronto.edu> henry@zoo.toronto.edu (Henry Spencer) writes: -It's worse than that. Recently it was pointed out that a named enumeration -type is in scope as soon as its name is seen, and since there is no provision -for incomplete enumerated types, that means that `sizeof(enumtype)' is legal -before the members have been seen... so the size of the type cannot depend -on the values of the members!! (In X3J11's defence, this probably was not -deliberate.) I'm not sure X3J11 would agree with the above interpretation. If anybody really cares about this, they should request a formal ruling on it.
Technical Details
Message-ID:
<16359@smoke.brl.mil>Path:
arc1-ca.pugleaf.net!utzoo!utgpu!news-server.csri.toronto.edu!rpi!zaphod.mps.ohio-state.edu!ncar!hsdndev!cmcl2!adm!smoke!gwynReferences:
<MCDANIEL.91Jun6111329@dolphin.adi.com> <1991Jun7.013605.728@tkou02.enet.dec.com> <1991Jun7.161752.9625@zoo.toronto.edu>Show Full Headers
Complete Article Headers
Path: arc1-ca.pugleaf.net!utzoo!utgpu!news-server.csri.toronto.edu!rpi!zaphod.mps.ohio-state.edu!ncar!hsdndev!cmcl2!adm!smoke!gwyn From: gwyn@smoke.brl.mil (Doug Gwyn) Newsgroups: comp.std.c Subject: Re: Non-Portable pointer assignment? Message-ID: <16359@smoke.brl.mil> Date: 8 Jun 91 03:37:43 GMT References: <MCDANIEL.91Jun6111329@dolphin.adi.com> <1991Jun7.013605.728@tkou02.enet.dec.com> <1991Jun7.161752.9625@zoo.toronto.edu> Organization: U.S. Army Ballistic Research Laboratory, APG, MD. Lines: 10