Article View: comp.std.c
Article #35Re: array of incomplete... a totally *new* question
From: Larry Jones
Date: Thu, 29 Oct 1992 19:16
Date: Thu, 29 Oct 1992 19:16
16 lines
1185 bytes
1185 bytes
In article <1992Oct29.100832.27812@netcom.com>, rfg@netcom.com (Ronald F. Guilmette) writes: > in the case of a formal argument which has an *apparent* array type, > that type "decays" into a pointer type somewhere along the line. Now > the big question is "When does that happen?" Another good question, but no handy answer this time. Request For Interpretation #47 from Randy Meyers at DEC asks precisely the same question. I expect this RFI will be addressed at the December 10-11 meeting of X3J11 in Washington, DC. If I remember, I'll let you know what the decision is. Remind me if I haven't said anything within a week or so after the meeting. ---- Larry Jones, SDRC, 2000 Eastman Dr., Milford, OH 45150-2789 513-576-2070 larry.jones@sdrc.com or ...uunet!sdrc!larry.jones Just when I thought this junk was beginning to make sense. -- Calvin
Technical Details
Message-ID:
<2190@sdrc.COM>Path:
arc1-ca.pugleaf.net!sparky!uunet!sdrc!thor!scjonesReferences:
<1992Oct29.100832.27812@netcom.com>Show Full Headers
Complete Article Headers
Path: arc1-ca.pugleaf.net!sparky!uunet!sdrc!thor!scjones From: scjones@thor.sdrc.com (Larry Jones) Newsgroups: comp.std.c Subject: Re: array of incomplete... a totally *new* question Message-ID: <2190@sdrc.COM> Date: 29 Oct 92 19:16:25 GMT References: <1992Oct29.100832.27812@netcom.com> Sender: news@sdrc.COM Lines: 16