Article View: comp.std.c
Article #504Re: Question about function pointers & prototypes
From: Doug Gwyn
Date: Mon, 28 Aug 1989 04:56
Date: Mon, 28 Aug 1989 04:56
7 lines
847 bytes
847 bytes
In article <19278@mimsy.UUCP> chris@mimsy.UUCP (Chris Torek) writes: >The proposed standard seems (meaning `you should check this yourself') >to require that all function pointers `fit' in some other function pointer >storage cell. I don't recall any constraints that would imply this. Pointers to functions are far less "flexible" than object pointers.
Technical Details
Message-ID:
<10835@smoke.BRL.MIL>Path:
arc1-ca.pugleaf.net!utzoo!utgpu!jarvis.csri.toronto.edu!mailrus!tut.cis.ohio-state.edu!cs.utexas.edu!usc!ginosko!aplcen!haven!ncifcrf!nlm-mcs!adm!smoke!gwynReferences:
<1611@agora.UUCP> <19278@mimsy.UUCP>Show Full Headers
Complete Article Headers
Path: arc1-ca.pugleaf.net!utzoo!utgpu!jarvis.csri.toronto.edu!mailrus!tut.cis.ohio-state.edu!cs.utexas.edu!usc!ginosko!aplcen!haven!ncifcrf!nlm-mcs!adm!smoke!gwyn From: gwyn@smoke.BRL.MIL (Doug Gwyn) Newsgroups: comp.std.c Subject: Re: Question about function pointers & prototypes Message-ID: <10835@smoke.BRL.MIL> Date: 28 Aug 89 04:56:35 GMT References: <1611@agora.UUCP> <19278@mimsy.UUCP> Reply-To: gwyn@brl.arpa (Doug Gwyn) Organization: Ballistic Research Lab (BRL), APG, MD. Lines: 7