Article View: comp.std.c
Article #5052Re: Question about regrouping of operands
From: Karl Heuer
Date: Tue, 17 May 1988 19:20
Date: Tue, 17 May 1988 19:20
9 lines
812 bytes
812 bytes
In article <881@actnyc.UUCP> jsb@actnyc.UUCP (The Invisible Man) writes: >In the absence of parens, X+Y+Z can be evaluated in any order, including >(Z+X)+Y. Where do you find this in the dpANS? As I read it, X+Y+Z and (X+Y)+Z are treated identically, and the latter must be evaluated as written. (Modulo the as-if rule.) Karl W. Z. Heuer (ima!haddock!karl or karl@haddock.isc.com), The Walking Lint
Technical Details
Message-ID:
<4049@haddock.ISC.COM>Path:
arc1-ca.pugleaf.net!utzoo!attcan!uunet!husc6!necntc!ima!haddock!karlReferences:
<16490001@hpcllz2.HP.COM> <881@actnyc.UUCP>Show Full Headers
Complete Article Headers
Path: arc1-ca.pugleaf.net!utzoo!attcan!uunet!husc6!necntc!ima!haddock!karl From: karl@haddock.ISC.COM (Karl Heuer) Newsgroups: comp.std.c Subject: Re: Question about regrouping of operands Message-ID: <4049@haddock.ISC.COM> Date: 17 May 88 19:20:47 GMT References: <16490001@hpcllz2.HP.COM> <881@actnyc.UUCP> Reply-To: karl@haddock.ima.isc.com (Karl Heuer) Organization: Interactive Systems, Boston Lines: 9