🚀 go-pugleaf

RetroBBS NetNews Server

Inspired by RockSolid Light RIP Retro Guy

Article View: comp.std.c
Article #5180

is there a max size for struct function args?

#5180
From: Stephen J. Friedl
Date: Mon, 11 Jul 1988 15:08
13 lines
943 bytes
Section 2.2.4.1 (Translation limits) of the May '88 dpANS says
that the minimum maximum size for an object is 32767 bytes.
Does this imply that a conforming implementation must be able to
correctly pass a structure of this size as a function arg (with
a prototype in scope, of course)?  Pretend the struct is a little
smaller to allow for tail-end padding.

I don't want to do this, just checking my reading of the dpANS.

-- 
Steve Friedl     V-Systems, Inc.  +714 545 6442     3B2-kind-of-guy
friedl@vsi.com     {backbones}!vsi.com!friedl    attmail!vsi!friedl
-----------Nancy Reagan on pi over lamda: "Just say nu"------------
Technical Details
Message-ID: <753@vsi.UUCP>
Path: arc1-ca.pugleaf.net!utzoo!attcan!uunet!vsi!friedl

Show Full Headers
Complete Article Headers
Path: arc1-ca.pugleaf.net!utzoo!attcan!uunet!vsi!friedl
From: friedl@vsi.UUCP (Stephen J. Friedl)
Newsgroups: comp.std.c
Subject: is there a max size for struct function args?
Message-ID: <753@vsi.UUCP>
Date: 11 Jul 88 15:08:46 GMT
Distribution: comp
Organization: V-Systems, Inc. -- Santa Ana, CA
Lines: 13