🚀 go-pugleaf

RetroBBS NetNews Server

Inspired by RockSolid Light RIP Retro Guy

Article View: comp.std.c
Article #5310

Re: Interpretation of i=-1

#5310
From: T. William Wells
Date: Sat, 20 Aug 1988 08:33
16 lines
875 bytes
In article <1124@atari.UUCP> apratt@atari.UUCP (Allan Pratt) writes:
: I wonder about this fragment:
:
: main()
: {
:       int i;
:
:       i=-1;
: }

: What does ANSI say about this? (Sorry, I don't have access to the draft;
: I'm not that involved, I'm afraid.)

The compiler might still deliver a warning, as there is nothing
in the standard that prohibits it from making comments on the
program, but it *must* assign -1 to i or it is not conforming.
Technical Details
Message-ID: <614@proxftl.UUCP>
Path: arc1-ca.pugleaf.net!utzoo!utgpu!water!watmath!clyde!bellcore!rutgers!gatech!uflorida!novavax!proxftl!bill
References: <1124@atari.UUCP>

Show Full Headers
Complete Article Headers
Path: arc1-ca.pugleaf.net!utzoo!utgpu!water!watmath!clyde!bellcore!rutgers!gatech!uflorida!novavax!proxftl!bill
From: bill@proxftl.UUCP (T. William Wells)
Newsgroups: comp.std.c
Subject: Re: Interpretation of i=-1
Message-ID: <614@proxftl.UUCP>
Date: 20 Aug 88 08:33:03 GMT
References: <1124@atari.UUCP>
Reply-To: bill@proxftl.UUCP (T. William Wells)
Organization: Proximity Technology, Ft. Lauderdale
Lines: 16