🚀 go-pugleaf

RetroBBS NetNews Server

Inspired by RockSolid Light RIP Retro Guy

Article View: comp.std.c
Article #5520

Should I use `[]' notation for array function params?

#5520
From: Stephen J. Friedl
Date: Wed, 21 Dec 1988 04:25
20 lines
1006 bytes
Question of the day: does the Prudent Programmer avoid the
[] array notation for function parameters?

				 vv------ array here
	main(int argc, char *argv[])
	{

I recall seeing somewhere that this is not a good thing,
and someday it may go away so vectorization capabilities
can be added to the language.  I happen to like the []
notation, but if there is a good reason not to do it, I'll
stop.

     Steve

-- 
Stephen J. Friedl        3B2-kind-of-guy            friedl@vsi.com
V-Systems, Inc.                                 attmail!vsi!friedl
Santa Ana, CA  USA       +1 714 545 6442    {backbones}!vsi!friedl
Nancy Reagan on my new '89 Mustang GT Convertible: "Just say WOW!"
Technical Details
Message-ID: <973@vsi.COM>
Path: arc1-ca.pugleaf.net!utzoo!attcan!uunet!vsi!friedl

Show Full Headers
Complete Article Headers
Path: arc1-ca.pugleaf.net!utzoo!attcan!uunet!vsi!friedl
From: friedl@vsi.COM (Stephen J. Friedl)
Newsgroups: comp.std.c
Subject: Should I use `[]' notation for array function params?
Message-ID: <973@vsi.COM>
Date: 21 Dec 88 04:25:56 GMT
Distribution: comp
Organization: V-Systems, Inc. -- Santa Ana, CA
Lines: 20