Article View: comp.std.c
Article #619Re: Question about ANSI preprocessor
From: Doug Gwyn
Date: Thu, 28 Sep 1989 02:26
Date: Thu, 28 Sep 1989 02:26
7 lines
797 bytes
797 bytes
In article <10879@riks.csl.sony.co.jp> diamond@ws.sony.junet (Norman Diamond) writes: >According to the ANSI standard, does the following code cause >expansion of the preprocessor macro "huh"? No, as a general design principle the preprocessor is not required to back up, apart from the quite limited case of rescanning the replacement buffer.
Technical Details
Message-ID:
<11163@smoke.BRL.MIL>Path:
arc1-ca.pugleaf.net!utzoo!attcan!utgpu!jarvis.csri.toronto.edu!mailrus!wuarchive!gem.mps.ohio-state.edu!ginosko!aplcen!haven!adm!smoke!gwynReferences:
<10879@riks.csl.sony.co.jp>Show Full Headers
Complete Article Headers
Path: arc1-ca.pugleaf.net!utzoo!attcan!utgpu!jarvis.csri.toronto.edu!mailrus!wuarchive!gem.mps.ohio-state.edu!ginosko!aplcen!haven!adm!smoke!gwyn From: gwyn@smoke.BRL.MIL (Doug Gwyn) Newsgroups: comp.std.c Subject: Re: Question about ANSI preprocessor Message-ID: <11163@smoke.BRL.MIL> Date: 28 Sep 89 02:26:20 GMT References: <10879@riks.csl.sony.co.jp> Reply-To: gwyn@brl.arpa (Doug Gwyn) Organization: Ballistic Research Lab (BRL), APG, MD. Lines: 7