Article View: comp.std.c
Article #6249Are Stringize and Token Pasting operators in the Std?
From: Arthur B. Smith
Date: Wed, 28 Feb 1990 14:56
Date: Wed, 28 Feb 1990 14:56
16 lines
1123 bytes
1123 bytes
Here's a quick question for someone with a copy of the Standard.
According to both K&R2 and Mark Williams Company's "ANSI C, A Lexical
Guide" (A very useful book, BTW), the stringize (#) and token pasting
(##) operators are part of the standard (sections 3.8.3.2 and 3.8.3.3,
respectively). Unfortunately of five C compilers (with varying levels
of (real and imagined) ANSI compliance) I have available, only one
implements both operators, and another implements only token pasting.
So are these in ANSI C (sections 3.8.3.2 and 3.8.3.3)?
Please e-mail to me. I will post the answer if IMWTK.
TIA!
art smith
(art@dinorah.wustl.edu -or- ...!uunet!wucs1!dinorah!art)
Technical Details
Message-ID:
<1990Feb28.145611.15636@dinorah.wustl.edu>Path:
arc1-ca.pugleaf.net!utzoo!attcan!uunet!snorkelwacker!usc!zaphod.mps.ohio-state.edu!wuarchive!dinorah.wustl.edu!artShow Full Headers
Complete Article Headers
Path: arc1-ca.pugleaf.net!utzoo!attcan!uunet!snorkelwacker!usc!zaphod.mps.ohio-state.edu!wuarchive!dinorah.wustl.edu!art From: art@dinorah.wustl.edu (Arthur B. Smith) Newsgroups: comp.std.c Subject: Are Stringize and Token Pasting operators in the Std? Keywords: Stringize (#), Token Pasting (##) Message-ID: <1990Feb28.145611.15636@dinorah.wustl.edu> Date: 28 Feb 90 14:56:11 GMT Organization: Computerized Medical Systems Lines: 16