🚀 go-pugleaf

RetroBBS NetNews Server

Inspired by RockSolid Light RIP Retro Guy

Article View: comp.std.c
Article #1659

Question on backslash in string in define

#1659
From: Brian Matthews
Date: Sun, 09 Sep 1990 02:53
12 lines
577 bytes
If I have the following:

#define STR "12\
34"
char *x = STR;

what should x point to? "1234", "124", "hello world" :-), or is it
undefined?

Thanx
-- 
Brian L. Matthews	blm@6sceng.UUCP
Technical Details
Message-ID: <2480@polari.UUCP>
Path: arc1-ca.pugleaf.net!utzoo!utgpu!news-server.csri.toronto.edu!mailrus!cornell!uw-beaver!sumax!polari!polari.UUCP

Show Full Headers
Complete Article Headers
Path: arc1-ca.pugleaf.net!utzoo!utgpu!news-server.csri.toronto.edu!mailrus!cornell!uw-beaver!sumax!polari!polari.UUCP
From: 6sigma2@polari.UUCP (Brian Matthews)
Newsgroups: comp.std.c
Subject: Question on backslash in string in define
Message-ID: <2480@polari.UUCP>
Date: 9 Sep 90 02:53:28 GMT
Sender: 6sigma2@polari.UUCP
Organization: Seattle Online Public Unix (206) 328-4944
Lines: 12