🚀 go-pugleaf

RetroBBS NetNews Server

Inspired by RockSolid Light RIP Retro Guy

Article View: comp.std.c
Article #5052

Re: Question about regrouping of operands

#5052
From: Karl Heuer
Date: Tue, 17 May 1988 19:20
9 lines
812 bytes
In article <881@actnyc.UUCP> jsb@actnyc.UUCP (The Invisible Man) writes:
>In the absence of parens, X+Y+Z can be evaluated in any order, including
>(Z+X)+Y.

Where do you find this in the dpANS?  As I read it, X+Y+Z and (X+Y)+Z are
treated identically, and the latter must be evaluated as written.  (Modulo the
as-if rule.)

Karl W. Z. Heuer (ima!haddock!karl or karl@haddock.isc.com), The Walking Lint
Technical Details
Message-ID: <4049@haddock.ISC.COM>
Path: arc1-ca.pugleaf.net!utzoo!attcan!uunet!husc6!necntc!ima!haddock!karl
References: <16490001@hpcllz2.HP.COM> <881@actnyc.UUCP>

Show Full Headers
Complete Article Headers
Path: arc1-ca.pugleaf.net!utzoo!attcan!uunet!husc6!necntc!ima!haddock!karl
From: karl@haddock.ISC.COM (Karl Heuer)
Newsgroups: comp.std.c
Subject: Re: Question about regrouping of operands
Message-ID: <4049@haddock.ISC.COM>
Date: 17 May 88 19:20:47 GMT
References: <16490001@hpcllz2.HP.COM> <881@actnyc.UUCP>
Reply-To: karl@haddock.ima.isc.com (Karl Heuer)
Organization: Interactive Systems, Boston
Lines: 9