🚀 go-pugleaf

RetroBBS NetNews Server

Inspired by RockSolid Light RIP Retro Guy

Article View: comp.std.unix
Article #858

POSIX Question

#858
From: John G Dobnick
Date: Wed, 23 Dec 1992 21:31
27 lines
1429 bytes
Submitted-by: jgd@csd4.csd.uwm.edu (John G Dobnick)

I lack access to the POSIX standards, either adopted or proposed, so
this seems a good place to ask this.

Does the user interface standard (or whatever it's called) make
any reference to the "vacation" program -- i.e., is vacation(1) 
a required or optional part of a POSIX implementation.

I'm basically looking for a yes or no answer, although if this
_is_ part of POSIX, a short note about its similarity to the BSD
vacation program would also be appreciated.

(I hope that wasn't _too_ unintelligable.)

Also, if there is an FAQ repository for such things as the Tables of
Contents of the various POSIX sections, a pointer to this would
also be appreciated.

Thanks much,

-- 
John G Dobnick                          ATTnet: (414) 229-5727
Computing Services Division             INTERNET: jgd@uwm.edu
University of Wisconsin - Milwaukee     UUCP: uunet!uwm!jgd

Volume-Number: Volume 29, Number 85
Technical Details
Message-ID: <1hals4INN9hm@ftp.UU.NET>
Path: arc1-ca.pugleaf.net!sparky!uunet!not-for-mail

Show Full Headers
Complete Article Headers
Path: arc1-ca.pugleaf.net!sparky!uunet!not-for-mail
From: jgd@csd4.csd.uwm.edu (John G Dobnick)
Newsgroups: comp.std.unix
Subject: POSIX Question
Date: 23 Dec 1992 13:31:48 -0800
Organization: University of Wisconsin - Milwaukee
Lines: 27
Sender: sef@ftp.UU.NET
Approved: sef@ftp.uucp (Moderator, Sean Eric Fagan)
Message-ID: <1hals4INN9hm@ftp.UU.NET>
Reply-To: jgd@csd4.csd.uwm.edu
NNTP-Posting-Host: ftp.uu.net
X-Submissions: std-unix@uunet.uu.net