🚀 go-pugleaf

RetroBBS NetNews Server

Inspired by RockSolid Light RIP Retro Guy

Article View: comp.sys.amiga.tech
Article #8332

Question on software interrupts

#8332
From: Matt Dillon
Date: Mon, 14 Mar 1988 07:41
11 lines
898 bytes
	My first message seems to have died.  My question is, essentially,
	If you are in the middle of software interrupt A, and a real interrupt
	comes along and Cause()'s another software interrupt (the SAME
	software interrupt A), when the interrupt ends, returning to the
	original software interrupt, and then the original software
	interrupt ends, will it be immediately re-invoked or will the Cause()
	call from the hard interrupt be ignored because that particular
	software interrupt was already in progress?

					-Matt
Technical Details
Message-ID: <8803140741.AA13378@cory.Berkeley.EDU>
Path: arc1-ca.pugleaf.net!utzoo!utgpu!water!watmath!clyde!rutgers!rochester!bbn!uwmcsd1!ig!agate!ucbvax!CORY.BERKELEY.EDU!dillon

Show Full Headers
Complete Article Headers
Path: arc1-ca.pugleaf.net!utzoo!utgpu!water!watmath!clyde!rutgers!rochester!bbn!uwmcsd1!ig!agate!ucbvax!CORY.BERKELEY.EDU!dillon
From: dillon@CORY.BERKELEY.EDU (Matt Dillon)
Newsgroups: comp.sys.amiga.tech
Subject: Question on software interrupts
Message-ID: <8803140741.AA13378@cory.Berkeley.EDU>
Date: 14 Mar 88 07:41:46 GMT
Sender: daemon@ucbvax.BERKELEY.EDU
Lines: 11