Article View: comp.sys.mac
Article #35307Another Memory Question?
From: Paul C. Michali
Date: Fri, 09 Dec 1988 15:26
Date: Fri, 09 Dec 1988 15:26
12 lines
853 bytes
853 bytes
Someone had mentioned that memory on the PLUS and SE had to be done in pairs. Is this true for the Mac II? Can one have 3MB ( four 256K and two 1M SIMMS)? We are looking to buy a Mac and can get a 2M SIMM package from National Semi for a good price, but I am concerned abouth whether I must trash two of the 256K SIMMS to end up with 2.5MB or just insert two 1M SIMMS to get 3MB. HELP!!! We ahve to make a decision soon (company purchase). Thanks in advance, PCM
Technical Details
Message-ID:
<825@savax.UUCP>Path:
arc1-ca.pugleaf.net!utzoo!attcan!uunet!lll-winken!lll-tis!helios.ee.lbl.gov!pasteur!agate!labrea!decwrl!decvax!savax!michaliShow Full Headers
Complete Article Headers
Path: arc1-ca.pugleaf.net!utzoo!attcan!uunet!lll-winken!lll-tis!helios.ee.lbl.gov!pasteur!agate!labrea!decwrl!decvax!savax!michali From: michali@savax.UUCP (Paul C. Michali) Newsgroups: comp.sys.mac Subject: Another Memory Question? Keywords: Memory SIMMS MAC II Message-ID: <825@savax.UUCP> Date: 9 Dec 88 15:26:07 GMT Organization: Sanders Associates Inc., Nashua, NH Lines: 11