Article View: comp.sys.mac
Article #463074-MBit chips in SE/30
From: William T. Douglass
Date: Thu, 15 Feb 1990 13:40
Date: Thu, 15 Feb 1990 13:40
13 lines
816 bytes
816 bytes
We want to set-up a 30MB RAM-disk as part of our AppleShare server. The machine is an SE/30, 6.0.3, Ashare 2.0. Question: can we use the new 4-Mbit chips on the motherboard, and can we use memory above the 8MB range as a RAM-disk (if we put 32MB in the system, will any software be able to use it?) Thanks for your responses. -- Bill Douglass, TCADA "I dreamed I was to take a test, in a Dairy Queen, on another planet." L. Anderson
Technical Details
Message-ID:
<24625@ut-emx.UUCP>Path:
arc1-ca.pugleaf.net!utzoo!utgpu!jarvis.csri.toronto.edu!mailrus!uwm.edu!cs.utexas.edu!ut-emx!xdaa374Show Full Headers
Complete Article Headers
Path: arc1-ca.pugleaf.net!utzoo!utgpu!jarvis.csri.toronto.edu!mailrus!uwm.edu!cs.utexas.edu!ut-emx!xdaa374 From: xdaa374@ut-emx.UUCP (William T. Douglass) Newsgroups: comp.sys.mac,comp.sys.mac.hardware Subject: 4-MBit chips in SE/30 Message-ID: <24625@ut-emx.UUCP> Date: 15 Feb 90 13:40:13 GMT Organization: The University of Texas at Austin, Austin, Texas Lines: 13