Article View: comp.sys.next.sysadmin
Article #1684System 3.0 Question
From: Roland Telfeyan
Date: Thu, 01 Oct 1992 21:10
Date: Thu, 01 Oct 1992 21:10
13 lines
972 bytes
972 bytes
If one has a 10 Base T network of Macs and a LaserWriter, will a NeXT computer running NeXTStep 3.0 plugged into this network be able to print on the LaserWriter? Thanks, Roland -- --------------------------------------------------------------------- Roland Telfeyan Departmental Computing Operations telfeyan@eecs.umich.edu University of Michigan EECS Department ---------------------------------------------------------------------
Technical Details
Message-ID:
<1992Oct1.211014.418@zip.eecs.umich.edu>Path:
arc1-ca.pugleaf.net!sparky!uunet!caen!umeecs!quip.eecs.umich.edu!telfeyanShow Full Headers
Complete Article Headers
Newsgroups: comp.sys.next.sysadmin Path: arc1-ca.pugleaf.net!sparky!uunet!caen!umeecs!quip.eecs.umich.edu!telfeyan From: telfeyan@quip.eecs.umich.edu (Roland Telfeyan) Subject: System 3.0 Question Message-ID: <1992Oct1.211014.418@zip.eecs.umich.edu> Followup-To: telfeyan@eecs.umich.edu Summary: NeXT printing on a Mac network ? Keywords: printing mac network Sender: telfeyan@eecs.umich.edu Organization: University of Michigan EECS Dept., Ann Arbor, MI Date: Thu, 1 Oct 1992 21:10:14 GMT Lines: 13