🚀 go-pugleaf

RetroBBS NetNews Server

Inspired by RockSolid Light RIP Retro Guy

Article View: dk.forbruger
Article #583

Re: Skal man betale skat af et dom�ne salg?

#583
From: Gamle
Date: Sun, 02 Oct 2005 11:41
28 lines
2610 bytes
"Jonas Kofod" <KofodFJERN@kampsax.dtu.dk> skrev i en meddelelse 
news:dhoftr$qht$1@gnd.k-net.dk...
> Jeg skriver en hel del jura gruppen tak.
> Jeg har i �vrigt allerede skrevet at der er s�rlige regler for huse - Da 
> jeg
> ikke kender de specifikke bolig forhold har jeg undladt at g�re mig klog 
> p�
> hvorvidt gevinsten kan fritages (i mods�tning til dig der udtaler dig uden
> grundlag), men udelukkende henvist til at der findes specifikke regler.
> Jeg kan se at ejendomsavancebeskatningsloven osse er noget vi bare har for
> sjov i f�lge dig.
> Jeg overlader sludreriet til dig.
>


At der er s�rregler for hussalg betyder iflg. dig alts�, at der skal betales 
skat af privatsalg af eget dom�nenavn.
Jamen det er da logik s� det batter.
Og stakkels boligejere som iflg. dig kommer til at betale skat af 
fortjenesten af deres hus.
Skattev�senet f�r r�de �rer, n�r de opdager, at de blot kunne have spurgt 
dig *S*
Og hvor i ejendomsbeskatningsloven st�r det, at du skal betale skat af dit 
parcelhus du selv har boet i og grunden er under 1400 kvm?
Eller skat af dom�nenavn, hvilket var det oprindelige sp�rgsm�l.
Mvh.
Torben 
Technical Details
Message-ID: <433fc769$0$49019$14726298@news.sunsite.dk>
Path: arc1-ca.pugleaf.net!g2news1.google.com!news4.google.com!news.glorb.com!dotsrc.org!news.dotsrc.org!not-for-mail
References: <433ee937$0$67261$157c6196@dreader2.cybercity.dk> <433eeb0e$0$159$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk> <433eeca3$0$67259$157c6196@dreader2.cybercity.dk> <433f0e5c$0$49016$14726298@news.sunsite.dk> <dhn39r$do2$1@gnd.k-net.dk> <433f13d0$0$49018$14726298@news.sunsite.dk> <dho9i8$oqm$1@gnd.k-net.dk> <433fae03$0$87609$edfadb0f@dread16.news.tele.dk> <dhocij$plb$1@gnd.k-net.dk> <433fc1b2$0$49020$14726298@news.sunsite.dk> <dhoftr$qht$1@gnd.k-net.dk>

Show Full Headers
Complete Article Headers
X-Google-Thread: feabf,75dd3668b6d264b6
X-Google-Thread: fe9f2,75dd3668b6d264b6
X-Google-Attributes: gidfeabf,gidfe9f2,public
X-Google-Language: DANISH,ASCII
Path: arc1-ca.pugleaf.net!g2news1.google.com!news4.google.com!news.glorb.com!dotsrc.org!news.dotsrc.org!not-for-mail
From: "Gamle" <cfs4808a@post.cybercity.dk>
Newsgroups: dk.forbruger,dk.edb.internet
References: <433ee937$0$67261$157c6196@dreader2.cybercity.dk> <433eeb0e$0$159$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk> <433eeca3$0$67259$157c6196@dreader2.cybercity.dk> <433f0e5c$0$49016$14726298@news.sunsite.dk> <dhn39r$do2$1@gnd.k-net.dk> <433f13d0$0$49018$14726298@news.sunsite.dk> <dho9i8$oqm$1@gnd.k-net.dk> <433fae03$0$87609$edfadb0f@dread16.news.tele.dk> <dhocij$plb$1@gnd.k-net.dk> <433fc1b2$0$49020$14726298@news.sunsite.dk> <dhoftr$qht$1@gnd.k-net.dk>
Subject: Re: Skal man betale skat af et dom�ne salg?
Date: Sun, 2 Oct 2005 13:41:35 +0200
X-Priority: 3
X-Unsent: 1
X-MSMail-Priority: Normal
 Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2670
X-MIMEOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2670
X-RFC2646: Format=Flowed; Original
Lines: 30
Message-ID: <433fc769$0$49019$14726298@news.sunsite.dk>
Organization: SunSITE.dk - Supporting Open source
NNTP-Posting-Host: 80.196.109.249
X-Trace: news.sunsite.dk DXC=O;>U1UH@i;JK0]X@\@M^fKYSB=nbEKnkK9MMShi32aVNZi1^bF;MTKD2e127GSH_@BaR11TPQnDC@mej:<O63DjFWC_;0B`e2UM
X-Complaints-To: staff@sunsite.dk