Article View: gnu.gcc.help
Article #761Can gcc cross-compile to Transputer code?
From: Kevin Broadey
Date: Tue, 15 Dec 1992 17:10
Date: Tue, 15 Dec 1992 17:10
10 lines
812 bytes
812 bytes
My company are on the look-out for a `C' compiler that runs on a Sun SPARC and produces code for a T-425 Transputer. Does gcc have this capability? Please e-mail info. I'll summarise if you ask. Kevin -- .signature: no such file or directory
Technical Details
Message-ID:
<KEVIN.92Dec15171054@calamityjane.edscom.demon.co.uk>Path:
arc1-ca.pugleaf.net!sparky!uunet!pipex!demon!edscom!kevinShow Full Headers
Complete Article Headers
Newsgroups: gnu.gcc.help,gnu.misc.discuss Path: arc1-ca.pugleaf.net!sparky!uunet!pipex!demon!edscom!kevin From: kevin@edscom.demon.co.uk (Kevin Broadey) Subject: Can gcc cross-compile to Transputer code? Message-ID: <KEVIN.92Dec15171054@calamityjane.edscom.demon.co.uk> Followup-To: gnu.gcc.help X-Attributions-By: Supercite 2.2 X-Disclaimer: These opinions are mine: others available on request. Lines: 10 Sender: kevin@edscom.demon.co.uk (Kevin Broadey) Organization: EDS-Scicon, Milton Keynes, UK X-Newsreader: GNUS 3.14.1 Date: Tue, 15 Dec 1992 17:10:57 GMT