Article View: net.micro.atari
Article #690Re: Question: using two simultaneous displays
From: Chris Shaw
Date: Mon, 22 Apr 1985 07:51
Date: Mon, 22 Apr 1985 07:51
11 lines
1120 bytes
1120 bytes
Using two simultaneous displays may load your video driver too much, and cause circuitry to burn. It is therefore not a good idea to run two monitors simultaneously, unless you can convince yourself that the maximum current consumed by the monitors is less than the maximum current rating for video output. The sum of the current maxima for each monitor should do nicely. Note that we're not talking about information loss here, just potential electrical difficulties/damage. Chris Shaw University of Waterloo
Technical Details
Message-ID:
<66@watmum.UUCP>Path:
arc1-ca.pugleaf.net!utzoo!watmath!watnot!watmum!cdshawReferences:
<1710@decwrl.UUCP> <990022@acf4.UUCP>Show Full Headers
Complete Article Headers
Relay-Version: version B 2.10 5/3/83; site utzoo.UUCP Posting-Version: version B 2.10.2 9/18/84; site watmum.UUCP Path: arc1-ca.pugleaf.net!utzoo!watmath!watnot!watmum!cdshaw From: cdshaw@watmum.UUCP (Chris Shaw) Newsgroups: net.micro.atari Subject: Re: Question: using two simultaneous displays Message-ID: <66@watmum.UUCP> Date: Mon, 22-Apr-85 02:51:24 EST Article-I.D.: watmum.66 Posted: Mon Apr 22 02:51:24 1985 Date-Received: Mon, 22-Apr-85 07:04:19 EST References: <1710@decwrl.UUCP> <990022@acf4.UUCP> Reply-To: cdshaw@watmum.UUCP (Chris Shaw) Organization: U of Waterloo, Ontario Lines: 11