Article View: net.micro.atari
Article #79Question about Atari Basic
From: utzoodecvaxdukeunckh
Date: Sat, 12 Mar 1983 18:53
Date: Sat, 12 Mar 1983 18:53
11 lines
643 bytes
643 bytes
Does anybody know what the COM statement is supposed to do? The manual index says 'See DIM', but the section on DIM gives no information. Is it at all implemented? Kenny Hirsch duke!unc!kh kh.unc@UDel-Relay Chapel Hill, N.C. P.S. I need this for a compiler I'm writing. Please send any information that you can.
Technical Details
Message-ID:
<bnews.unc.4763>Path:
arc1-ca.pugleaf.net!unknown!not-for-mailShow Full Headers
Complete Article Headers
From: utzoo!decvax!duke!unc!kh Newsgroups: net.micro.atari Title: Question about Atari Basic Article-I.D.: unc.4763 Posted: Sat Mar 12 18:53:10 1983 Received: Sun Mar 13 14:21:04 1983 Subject: Question about Atari Basic Date: Sat, 12 Mar 1983 18:53:10 +0000 Message-ID: <bnews.unc.4763>