Article View: sci.crypt
Article #1911Question about USA crypt export restrictions
From: Ben Polk
Date: Thu, 19 Nov 1992 19:35
Date: Thu, 19 Nov 1992 19:35
7 lines
614 bytes
614 bytes
Do the US crypt export restrictions prohibit distibution of executable code that uses RSA to protect passwords? I seem to remember hearing the restrictions were limited to things that could be used to encrypt arbitrary data. Ben Polk polk@metaphor.com
Technical Details
Message-ID:
<2643@cronos.metaphor.com>Path:
arc1-ca.pugleaf.net!sparky!uunet!nntp1.radiomail.net!cronos!Metaphor.COM!polkShow Full Headers
Complete Article Headers
Path: arc1-ca.pugleaf.net!sparky!uunet!nntp1.radiomail.net!cronos!Metaphor.COM!polk From: polk@Metaphor.COM (Ben Polk) Newsgroups: sci.crypt Subject: Question about USA crypt export restrictions Message-ID: <2643@cronos.metaphor.com> Date: 19 Nov 92 19:35:09 GMT Sender: news@cronos.metaphor.com Reply-To: polk@Metaphor.COM (Ben Polk) Organization: m4 Lines: 7