Article View: ucb.general
Article #43Calif Driver's License Question
From: jamester
Date: Mon, 17 Jul 1995 00:00
Date: Mon, 17 Jul 1995 00:00
14 lines
1064 bytes
1064 bytes
Folks, I heard a few years ago that if you're under 21 y.o., your picture on the Calif DL will be on the right side and when you turn 21, they'll move the picture to the left side. Is that still true? Cuz I just got mine yesterday (yes, I'll be darn legal soon) and the picture still on the right side of the card. And now they have that fine print crap printed on it saying that this is just a driver license, and not something that proof eligibility for health care..blah blah blah.. Is it me or is that a new version? What gives? Jamester
Technical Details
Message-ID:
<3ucvjk$ern@agate.berkeley.edu>Path:
arc1-ca.pugleaf.net!unknown!not-for-mailShow Full Headers
Complete Article Headers
X-Google-Language: ENGLISH,ASCII-7-bit X-Google-Thread: 114544,594888e337c6c9b4,start X-Google-Attributes: gid114544,public X-Google-Thread: f824f,594888e337c6c9b4,start X-Google-Attributes: gidf824f,public From: jtw@po.Berkeley.EDU (jamester) Subject: Calif Driver's License Question Date: 1995/07/17 Message-ID: <3ucvjk$ern@agate.berkeley.edu> X-Deja-AN: 106346359 organization: University of California, at Berkeley reply-to: jtw@po.eecs.berkeley.edu newsgroups: ucb.general,ba.general