Article View: ucb.general
Article #46Re: Calif Driver's License Question
From: Deborah Sparck
Date: Mon, 17 Jul 1995 00:00
Date: Mon, 17 Jul 1995 00:00
21 lines
1522 bytes
1522 bytes
In article <tatertot-1707950912100001@tatertot.vip.best.com>,
tatertot@best.com (Tom Lemos) wrote:
> In article <3ucvjk$ern@agate.berkeley.edu>, jtw@po.eecs.berkeley.edu wrote:
>
> > Folks,
> > I heard a few years ago that if you're under 21 y.o., your picture on the
> > Calif DL will be on the right side and when you turn 21, they'll move the
> > picture to the left side. Is that still true? Cuz I just got mine yesterday
> > (yes, I'll be darn legal soon) and the picture still on the right side of
> > the card.
>
> Everyone's picture is on the right side. The only thing that changes is
> that you loose the statement saying when you're gonna turn 21.
>
My picture is on the left side. When the pic is on the right, it
means the person is under 21, while pic on the left means over 21.
--
Deborah Sparck Adobe Systems, Inc. Take my advice,
sparck@mv.us.adobe.com I'm not using it.
Technical Details
Message-ID:
<sparck-1707951037030001@abramesque.mv.us.adobe.com>Path:
arc1-ca.pugleaf.net!unknown!not-for-mailReferences:
<3ucvjk$ern@agate.berkeley.edu>Show Full Headers
Complete Article Headers
X-Google-Language: ENGLISH,ASCII-7-bit X-Google-Thread: 114544,594888e337c6c9b4 X-Google-Attributes: gid114544,public X-Google-Thread: f824f,594888e337c6c9b4 X-Google-Attributes: gidf824f,public From: sparck@mv.us.adobe.com (Deborah Sparck) Subject: Re: Calif Driver's License Question Date: 1995/07/17 Message-ID: <sparck-1707951037030001@abramesque.mv.us.adobe.com> X-Deja-AN: 106477017 sender: usenet@adobe.com (USENET NEWS) references: <3ucvjk$ern@agate.berkeley.edu> organization: Adobe Systems newsgroups: ucb.general,ba.general