Article View: borland.public.cppbuilder.database.multi-tier
Article #1071COM server in smAutomation start mode
From: Peter Lin
Date: Mon, 05 Jun 2000 00:00
Date: Mon, 05 Jun 2000 00:00
6 lines
749 bytes
749 bytes
An out-process COM Server start in smAutomation mode will be terminated after the client close the connection . My Question is that can I leave the COM Server after client close the connection? Thanx for your answer!!
Technical Details
Message-ID:
<393b5248@dnews>Path:
arc1-ca.pugleaf.net!unknown!not-for-mailShow Full Headers
Complete Article Headers
X-Google-Language: ENGLISH,ASCII-7-bit X-Google-Thread: fcd2b,5c79574679d77c39,start X-Google-Attributes: gidfcd2b,public From: "Peter Lin" <peter_lin@intecs.com.tw> Subject: COM server in smAutomation start mode Date: 2000/06/05 Message-ID: <393b5248@dnews> X-Deja-AN: 631174419 X-Trace: 5 Jun 2000 00:10:00 -0800, 210.208.172.18 Organization: INTECS X-MSMail-Priority: Normal X-Priority: 3 Newsgroups: borland.public.cppbuilder.database.multi-tier X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2919.6600