Article View: comp.mail.headers
Article #536re: ! and @ -- which RFC ?
From: Rick Adams
Date: Mon, 04 Apr 1988 17:58
Date: Mon, 04 Apr 1988 17:58
7 lines
574 bytes
574 bytes
The defacto standard is that RFC822 rules. That means that the @ get precedence because the ! is in the "local part". Nothing should look at the local part other than the host to the right of the @. You want to avoid mixing ! and @ if at all possible (and it is almost always possible)
Technical Details
Message-ID:
<12798@brl-adm.ARPA>Path:
arc1-ca.pugleaf.net!utzoo!mnetor!uunet!husc6!cmcl2!brl-adm!adm!rick@seismo.CSS.GOVShow Full Headers
Complete Article Headers
Path: arc1-ca.pugleaf.net!utzoo!mnetor!uunet!husc6!cmcl2!brl-adm!adm!rick@seismo.CSS.GOV From: rick@seismo.CSS.GOV (Rick Adams) Newsgroups: comp.mail.headers Subject: re: ! and @ -- which RFC ? Message-ID: <12798@brl-adm.ARPA> Date: 4 Apr 88 17:58:50 GMT Sender: news@brl-adm.ARPA Lines: 7