Article View: comp.mail.headers
Article #555Re: Are underbars considered bad form for addresses in RFC822 headers?
From: Per Hedeland
Date: Mon, 11 Apr 1988 10:21
Date: Mon, 11 Apr 1988 10:21
16 lines
1188 bytes
1188 bytes
In article <Apr.1.17.35.54.1988.3117@topaz.rutgers.edu> ron@topaz.rutgers.edu (Ron Natalie) writes:
> Underscore is a legal charater in an atom and
>is not required to be quoted (as certain other characters such as period).
Where does this notion that periods are not allowed in unquoted local-parts
come from (I've encountered it in other places as well)? As far as I can
understand, RFC822 quite to the contrary explicitly allows this, giving
local-part = word *("." word) ; uninterpreted
; case-preserved
as the definition. This is even discussed in some detail in para 6.2.4-5.
Regards
--Per Hedeland
per@erix.ericsson.se or ...{mcvax,uunet}!enea!erix!per
Technical Details
Message-ID:
<1600@erix.UUCP>Path:
arc1-ca.pugleaf.net!utzoo!mnetor!uunet!mcvax!enea!erix!perReferences:
<4289@hoptoad.uucp> <Apr.1.17.35.54.1988.3117@topaz.rutgers.edu>Show Full Headers
Complete Article Headers
Path: arc1-ca.pugleaf.net!utzoo!mnetor!uunet!mcvax!enea!erix!per From: per@erix.UUCP (Per Hedeland) Newsgroups: comp.mail.headers Subject: Re: Are underbars considered bad form for addresses in RFC822 headers? Message-ID: <1600@erix.UUCP> Date: 11 Apr 88 10:21:56 GMT References: <4289@hoptoad.uucp> <Apr.1.17.35.54.1988.3117@topaz.rutgers.edu> Reply-To: per@erix.UUCP (Per Hedeland) Organization: Ericsson Telecom, Stockholm, Sweden Lines: 15