🚀 go-pugleaf

RetroBBS NetNews Server

Inspired by RockSolid Light RIP Retro Guy

1 total messages Started by Stephen J. Friedl Mon, 11 Jul 1988 15:08
is there a max size for struct function args?
#5180
Author: Stephen J. Friedl
Date: Mon, 11 Jul 1988 15:08
13 lines
943 bytes
Section 2.2.4.1 (Translation limits) of the May '88 dpANS says
that the minimum maximum size for an object is 32767 bytes.
Does this imply that a conforming implementation must be able to
correctly pass a structure of this size as a function arg (with
a prototype in scope, of course)?  Pretend the struct is a little
smaller to allow for tail-end padding.

I don't want to do this, just checking my reading of the dpANS.

-- 
Steve Friedl     V-Systems, Inc.  +714 545 6442     3B2-kind-of-guy
friedl@vsi.com     {backbones}!vsi.com!friedl    attmail!vsi!friedl
-----------Nancy Reagan on pi over lamda: "Just say nu"------------
Thread Navigation

This is a paginated view of messages in the thread with full content displayed inline.

Messages are displayed in chronological order, with the original post highlighted in green.

Use pagination controls to navigate through all messages in large threads.

Back to All Threads